Logo Tornado

Nieuwe T-shirts

Na een maand verdiende rust, zijn we er terug ingevlogen vorige donderdag 1 augustus.

Nog even een update wat betreft de speelavond op dinsdag: Zoals sommigen onder jullie het misschien al wel gelezen hebben in de krant, loopt de bouw en afwerking van de nieuwe sporthal enige vertraging (enkele weken) op. Voorlopig blijft dus nog alles ongewijzigd tot nader bericht!

Jullie zijn welkom in sporthal De Komeet op dinsdag tussen 21 uur en 23.30 uur en op donderdag tussen 20 uur en 23.30 uur.

Verder is er vanaf nu de mogelijkheid om nieuwe T-shirts te bestellen. We hebben gekozen voor hetzelfde merk Erima, maar met een frisse blauwe touch die perfect passen bij onze clubkleuren. In bijlage kunnen jullie het aanbod terugvinden. Dit blad zal ook zo spoedig mogelijk in de sporthal liggen. De prijzen die op het blad geafficheerd staan, zijn deze inclusief de bedrukking van ons clublogo langs de voorkant en de achterkant, maar exclusief de bedrukking van je naam indien gewenst. Hiervoor mag je een 6 euro extra rekenen.

Enkele opmerkingen:

• De rokjes en de shorts worden niet bedrukt met het clublogo.
  • In de sporthal zijn enkele pasmaten beschikbaar. Zo kan je beter inschatten welke maat je moet bestellen. Vraag er zeker achter bij het bestuurslid dat op die moment aanwezig is.
  • OPGELET:  er zal in tegenstelling tot vorige jaren GEEN grote stock worden aangelegd van reservematen. Indien de vraag groot is, kan er in de toekomst eventueel opnieuw een bestelling geplaats worden. Er zullen slechts enkele T-shirts per maat extra worden bedrukt en gekocht.
  • De bestellingen worden gesloten op donderdag 19 september.
  • PROMO: indien je een bestelling plaatst voor 19 september, doet de club de bedrukking van je naam cadeau!!! Mis deze mooie kans dus niet.
  • Bestellen kan je door een mail te sturen naar lukdeherdt@gmail.com of je naam op het blad in de sporthal te schrijven. Gelieve duidelijk aan te duiden welke maat je wil hebben en wat er eventueel als naam op bedrukt mag worden.

• Kubb tornooi 201411
  • Familiedag 201376