Logo Tornado

HEROPSTART NA CORONA VIRUS

Beste leden,

Nu de maatregelen elke week versoepeld worden, en er vanaf 1 juli meer mogelijkheden zijn om met meer personen binnen te sporten, hebben we met het bestuur besloten dat het misschien ook het moment is om een eventuele heropstart te plannen.

Vanuit de stad Lier hebben we het bericht gekregen dat ze dit jaar uitzonderlijk de sporthal open houden tijdens de maand juli waardoor we dit jaar geen zomerstop houden. Iedereen is dus gewoon terug welkom vanaf donderdag 2 juli.

De uren en locatie blijven hetzelfde.

Dinsdag                20-23 u                Sporthal Het Stadspark

Donderdag         20-23 u                Sporthal De Komeet

De jeugd zal pas terug starten in september.

We weten uiteraard niet welke maatregelen op dat moment van kracht zullen zijn dus dat zullen we nog even moeten afwachten.

Graag geven we jullie hieronder alvast de huidige maatregelen mee die de stad Lier oplegt aan sportclubs. Of we vanaf 2 juli de kleedkamers en douches terug kunnen gebruiken is momenteel nog niet zeker. Verder zullen een aantal praktische en logische maatregelen helpen om het risico op eventuele besmetting te beperken.

·         Ontsmet de handen met alcoholgel voor en na de wedstrijd

·         Gebruik per veld slechts 1 shuttle

·         Geef geen handen na de wedstrijd

Hou zeker jullie mailbox, website of facebook in de gaten einde juni. Pas dan zal duidelijk worden wat kan en niet kan.

Als jullie ondertussen vragen hebben, aarzel dan niet om iemand van de bestuursleden te contacteren.

Verder hopen we dat iedereen in goede gezondheid verkeert en dat we elkaar snel kunnen terugzien op het veld.

Hou jullie goed!

Spelregels gebruik binnenruimten (geldend per 1 juni).

- Blijf thuis als je je niet goed voelt of koorts hebt of als iemand in je gezin symptomen vertoond van Covid-19.

- afstand houden blijft de norm (1,5m)

- handen wassen blijft belangrijk.

- het maximaal aantal sporters is 20

- er is steeds een trainer/coach/verantwoordelijke aanwezig

- Ouders komen niet in het gebouw.  Maak afspraken om de kinderen naar de zaal te begeleiden of op te halen.  Vermijdt dat ouders/begeleiders wachten in de inkomhal.

- Gebruik van kleedkamers en douches is niet toegestaan. In de stedelijke sporthallen is een zone voorzien om van schoenen te wisselen. In eigen sportaccommodatie moet dit voorzien worden.

- Er worden niet meer sporters toegelaten dan voorgeschreven per zaal. Als er in de zaal minder  dan 20 sporters mogen komen, wordt dit uitgehangen.

- Toiletten mogen gebruikt worden. Ook hier is afstand houden de regel. De afstand tussen lavabo’(s) en toiletten zijn hier ook van belang.

- zorg voor voldoende tijd tussen twee groepen (min. 30 minuten) en verlucht goed in tussentijd.

- Toeschouwers zijn niet toegestaan, ook tribunes blijven afgesloten.

- Bij aanvang is de sporter paraat in sportkledij

Ter plaatse worden de handen ontsmet. Ontsmetting wordt voorzien in de stedelijke accommodatie, in eigen sportaccommodatie wordt dit door de club voorzien.

- in de lift is plaats voor max. 1 persoon.

- de verantwoordelijke van de club stelt het materiaal op en zorgt dat dit voor en na gebruik grondig gereinigd wordt. In de stedelijke sporthallen wordt ontsmettingsproduct voorzien. Bij eigen accommodatie zorgt de vereniging hiervoor.

• Familiedag 201338
  • Familiedag 201253